BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

pirmdiena, 2011. gada 7. marts

Pozitīvisms virmo visur ..

Čaučaučaučau, labvakar. :)))
Atkal neesmu šeit kādu laiku griezusies, es pat nezinu vai ir kāds, kurš lasa manus ierakstus, jo, nu jā, neesmu te tik sen neko rakstījusi, ka liekas, ka neviens vairs pat neseko. :D Bet nu ko ..


Kopš sāku iet dejošanā, viss sāk uzlaboties, garastāvokolis, dzīve un viss pārējais! Tik super labs, ideāls garastāvoklis katru reizi, kad aizeju prom no treniņa. Gribas iet vēl un vēl dejot, gribas ātrāk atrast dziesmu, pie kuras dejojām treniņā un sākt atkārtot soļus. :))) Pēc treniņa vienmēr smaidu .. ja smaidu, tad ir prieks, ja ir prieks, tad ir veiksme, ja ir veiksme, tad ir laime, ja ir laime, tad viss izdodas, ja viss izdodas, tad es smaidu .. un tā tas viss uz riņķi. :)


Apņēmos izlasīt grāmatu, ouv jā. Nu, nav tur stāsts, tur ir dzeja. Mārtiņš Freimanis ''Zālīte truša dvēselei''. Varbūt smelšos iedvesmu saviem nepabeigtajiem tekstiem .. ^^


Un vispār, šodien treniņš bija superīgs, jo bija atbraucis horeogrāfs Juris. Un, protams, atkal jauna deja. :]] Āāāāsam.
Esmu pārlādēta ar pozitīvismu! :D Un šodien aizgāju uz Narvesenu nopirkt Dinamo kartiņas vienu paciņu. Es jau sen gribēju Trottera kartiņu, līdz šim nebiju dabūjusi. Ņemot paciņu, iedomājos, kaut nu tur būtu viņa kartiņa! Nopērku, izeju ar Elvitu ārā un atveru .. skatos, un IR! Jāā, viņa tur bija. :D Okk, šitais jau sāk izklausīties smieklīgi, bet sāku spiegt kā mazs bērns. :D Bet man vienalga, kaut kāda sūda kartiņa, bet tāds prieks, haha. ^^


Jāiet mācīties, jāiet kaut kas padarīt lietdarīgs! Rītdie badmintona čempionāts starp 7., 8., un devītajām klasēm. Veiksmīti mums, hah. :)
Unun, smaidiet, jā, tas ir patspats galvenais, super, viss ir forši un ideāli un vienkārši āsum! :D :))))


Xoxo, Mincis! :)